Lexke update 09-06-2020

 

theatercafe_logo_06.jpg

 

Beste bezoeker van Lexke Theatercafé,

In de eerste plaats hopen wij dat het goed met u allen gaat en dat u gezond bent.
Langzaam worden de Coronaregels versoepeld.

Natuurlijk beseffen we dat u als bezoeker  op informatie en duidelijkheid zit te wachten en graag wilt weten wat er gaat gebeuren in het nieuwe theaterseizoen. 
Daarom praten we u graag bij over waar wij de laatste tijd mee bezig zijn geweest, hoe het er op dit moment voor staat .

 

In het begin van de lockdown periode, half maart, hoopten we dat de sluiting maar voor even zou zijn, maar helaas bleek dat niet het geval.

Daarom werden we genoodzaakt de laatste voorstelling van het huidige seizoen niet door te laten gaan.

Gelukkig hebben we de voorstelling van 16 mei  jl. kunnen verplaatsen naar het volgende seizoen. De nieuwe datum voor de voorstelling van Spruijt en Opperman wordt zaterdag 3 april 2021.

Daarnaast hebben we voor het nieuwe theaterseizoen vier mooie voorstellingen kunnen boeken. Momenteel zijn we in overleg met de artiesten of ze in het najaar willen spelen met de huidige financiële en sociale beperkingen.

Lexke Theatercafé werkt aan een oplossing om volgens de regels van het RIVM haar voorstellingen op het podium te kunnen brengen en we hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken.


We willen u graag zo snel mogelijk duidelijkheid geven, maar realiseren ons dat alle informatie die we nu geven onder voorbehoud is.  We willen u in ieder geval verzekeren dat we u niet vergeten en er alles aan doen om u zo snel en zo goed mogelijk weer  mooie voorstellingen te laten zien.

Binnenkort kunnen we u hopelijk weer wat meer nieuws geven. Alvast bedankt voor uw begrip en geduld.

Met vriendelijke groet,

Lexke Theatercafé

 

 

https://spruijtenopperman.nl/wp-content/uploads/2019/05/Spruit-en-Opperman-poster-Heimweeen.jpg

Baevo