Prowise Touchscreen

 

Wij hebben de beschikking over meerdere Prowise Touchscreens. Deze geavanceerde Touchscreens zijn altijd voorzien van de laatste softwareversie om u optimaal te ondersteunen tijdens een vergadering, cursus of  andere bijeenkomsten.

De Touchscreens bieden tal van mogelijkheden. U kunt uw presentatie opstarten vanaf uw eigen PC of vanaf het touchscreen, ook kunt u werken met uw bestanden in de Cloud. Aantekeningen kunnen gemaakt worden op uw presentatie of op een White screen. Presentaties en aantekeningen kunnen gedeeld worden via mail of middels een Q/R code. Deelnemers (maximaal 4 tegelijk) kunnen via een draadloze verbinding hun scherm delen op het Touchscreen. Ook is het mogelijk om online contacten te laten deelnemen via ZOOM.

Om de mogelijkheden van het Touchscreen zo optimaal mogelijk te benutten, hebben wij een handleiding samengesteld waarin de meest voorkomende toepassingen worden uitgelegd. Zie: Gebruiksaanwijzing Prowise schermen 3.0

Voor de meer geavanceerde toepassingen is wel enige voorbereiding nodig, daarom vragen wij u de Gebruiksaanwijzing Prowise schermen 3.0 goed door te nemen.

Wilt u nog meer van de bijna oneindige mogelijkheden van het Prowise Touchscreen benutten, verwijzen wij u door naar de Website van Prowise. https://www.prowise.com/nl/