Persbericht expositie Annie van Hunsel

Expositie Annie van Hunsel-Jacobs

Van 2 november tot 31 december 2020 kunt u de schilderijen van Annie van Hunsel-Jacobs komen bewonderen in MFC De Borgh in Budel.

De expositie is corona-proof te bezoeken tijdens de openingstijden van De Borgh in Budel (gratis toegang). Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping kunt u haar werken bewonderen.

Haar schilderijen zijn in Budel en omstreken al jarenlang een bekend begrip. Felle kleuren, krachtig en dynamisch, dan weer rustig en minder fel van toon. De compositie is altijd boeiend en soms wordt aan de abstracte werken een realistisch beeld toegevoegd. Uw fantasie wordt vast en zeker geprikkeld door haar kunstwerken!

Tijdens deze expositie worden er ook verjaardagskalenders met haar kunstwerken erop verkocht. De gehele opbrengst hiervan gaat, na aftrek van de kostprijs, volledig naar 2 goede doelen. Dit zijn:

Stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren en Haarwensen, haarwensen helpt kinderen die kaal zijn door ziekte of behandeling aan een mooi haarstukje of pruik.

Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen via e-mail: annievhunsel@hotmail.com of een kijkje nemen op www.annabelsatelier.nl.