Gebruikersreglement Prowisezaal

Gebruikersreglement Prowisezaal MFC De Borgh

Om uw en onze veiligheid en welzijn te waarborgen gelden voor activiteiten in de Prowisezaal van  De Borgh de onderstaande voorschriften. Het Gebruikersreglement Prowisezaal MFC De Borgh focust op de Technische Voorzieningen en het gebruik daarvan.

 

Allereerst enkele definities:

  • Evenement beheerder: persoon die voor een specifiek evenement vanuit De Borgh de algemene coördinatie voert.
  • Technisch Team De Borgh: dit is een groep van (vrijwillige) medewerkers die vakkundig zijn in de technische installatie van de Borgh, zullen vaak de rol van toneelmeester hebben.
  • Toneelmeester: persoon die voor het specifieke evenement de leiding heeft over de technische activiteiten op het podium. Dit kan een lid zijn van het Technisch Team van de Borgh of een bevoegde derde.
  • Gebruiker: dit is een persoon of een gezelschap die gebruik maakt van de technische installatie in De Borgh voor een uitvoering (toneel, cabaret, dans, etc.)

 

Veiligheid:

Alle op de podia c.q. in de zaal te gebruiken materialen dienen te voldoen aan de hedendaagse eisen van veiligheid en brandveiligheid. Hierop zal door de toneelmeester worden toegezien, zo nodig in overleg met de brandweer en of andere deskundigen.

Voor het downloaden van het volledige gebruikersreglement, klik HIER

Baevo