Theatercafe Lexke

Een lekker avondje uit!

In het voorjaar van 2008 vatten vier enthousiaste Bulanders het idee op om een theatercafé te beginnen. Het doel is om uiteenlopende en verrassende theatervoorstellingen van niveau te organiseren. Met muziek en cabaret van zowel nieuwe, veelbelovende talenten als meer bekende artiesten.

Als locatie wordt gekozen voor de kleine zaal van de Borgh die geleidelijk wordt veranderd in een klein, nostalgisch theater. De naam wordt Lexke Theatercafé en in het najaar van 2008 is de eerste voorstelling een feit.

Lexke Theatercafé staat voor theater én gezelligheid. Tijdens de voorstellingen zit u aan een tafeltje en geniet u van een drankje. Na de voorstelling kunt u tot in de kleine uurtjes gezellig napraten met live muziek die bijna altijd de vaste afsluiting van de avond vormt.

Kortom, Lexke Theatercafé staat voor een lekker avondje uit!

De artiest die het spits mag afbijten in de nieuwe locatie is Johan Gerlag met zijn avondvullende Cabaretvoorstelling met de titel 'Tis Feest !'.

We hebben hem eerder mogen ontvangen in ons theater, maar hij verheugt zich enorm op het spelen op het nieuwe, grote podium van de cultuurzaal van de Borgh. Na de succesvolle oudejaarsconference heeft hij de smaak te pakken en wil hij door. Met als resultaat dit optreden.

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober trakteert hij u op een voorstelling met de naam Tis Feest ! en een feest gaat het worden!

2 September om 20:00 uur start de Passe-partoutverkoop. Op 16 september om 20:00 start de losse verkoop voor de eerste voorstelling

https://www.lexke.nl/